RSS

FIFA 11 PC First Team Patch – Malaysia National Team

13 Oct

I’ve been able to create a Malaysia NT for FIFA11 PC using DBMaster 11 (beta 1) and Jogje FIFA11 Texture Editor.

Below are the screenshot for your viewing.

DOWNLOAD LINK HERE (version Beta 1 – as of 24/10/2010)

EXTRA DOWNLOAD : Latest Malaysia NT Nike kits for 2010/11 (10 Nov 2010). Compiled by me in RX3 files, while the kit graphic editor are angelvsevil. New Malaysia NT flags (or banner) are solely created by myself.

First ever and soon more to come for my ASEAN friends, as well as Rest of the World.

About these ads
 

39 responses to “FIFA 11 PC First Team Patch – Malaysia National Team

  1. gobi

    October 19, 2010 at 4:39 AM

    DL Link is not a Link!!!

    but why? a mistake?

     
  2. izham2

    October 19, 2010 at 7:26 PM

    mslpatcher…pls…..tlg jgn jadi mcm dulu…..ko trus mnghilang cam tu je…yg MALAYSIA NT untuk fifa 2010 tu smpai skrg x de lagi link dia,,,,ok ^^

     
  3. mslpatcher

    October 19, 2010 at 9:43 PM

    No DL as yet, since I’m waiting for FTE to fix that ugly crest transparency on players chest.

     
  4. mslpatcher

    October 19, 2010 at 9:45 PM

    mslpatcher…pls…..tlg jgn jadi mcm dulu…..ko trus mnghilang cam tu je…yg MALAYSIA NT untuk fifa 2010 tu smpai skrg x de lagi link dia,,,,ok ^^

    Saya cuba…

     
  5. izham2

    October 25, 2010 at 5:43 PM

    weyh nanti time start tuh ….dia ada sebut nama x mcm contoh,,,,number 10 safee sali,number 8 khyril,number 4 bla2x…..ke x de??

     
  6. mslpatcher

    October 25, 2010 at 8:14 PM

    Belum dapat bro. Tak ada tools nak buat suara lagi. huhuh. Last time aku guna Sound Master 10 untuk FIFA10 dan SOund master 09 untuk fifa09 pc. Harap-harap adalah SM11 plak kali ni dari RInaldo.

     
    • izham2

      November 1, 2010 at 12:24 PM

      rinaldo tu mmg yg buat sumer tools ni …..sjk dri dlu lagi…sabar je la..

       
  7. EnVy966

    October 26, 2010 at 3:37 PM

    Brrro… Malaysia dah ada kit baru kan… harap2 next release nanti ko dapat masukkan juge ye~~

     
    • mslpatcher

      October 26, 2010 at 8:56 PM

      Yeke? Mana nak dapat gambar kit baru Malaysia? Setahu aku kit sekarang ni pakai sampai 2011 kan?

       
  8. Zuhairi

    October 29, 2010 at 8:21 PM

    Bro, boleh buat squad Singapore tak? Cool lar kau buat Malaysia nyer team!

     
  9. izham2

    November 1, 2010 at 12:20 PM

    btul la bro…release 5 nov ni….jersi baru..katanya jersi away tiru jersey away MU……zzzzz

     
  10. izham2

    November 1, 2010 at 12:22 PM

    aq dh main mmg ok…kene tipu dgn Safee time lawan Chelsea(main legendary tu…)
    klh 1-0…

     
  11. msl2fifa10

    November 2, 2010 at 4:24 PM

    past download nak buat ape……………..x dek read me ke…………..?

     
  12. izham2

    November 3, 2010 at 6:11 PM

     
  13. rafney87

    November 5, 2010 at 12:09 PM

    mslpatcher, saya ada baca kat soccergaming pasal plan bro dengan angelvsevil nak buat patch liga malaysia tu. saya berminat nak tolong bahagian skuad untuk negeri sembilan (pemain, position, 1st eleven semua tu). flags NS pun dah siap

     
    • mslpatcher

      November 6, 2010 at 12:07 AM

      Okay. Good. Asas team aku dah siapkan. In fact 12 team untuk MSL4FIFA11 dah siap-guna fake player dulu. Rating dah tentukan. Pertolongan untuk NS amat dialu-alukan Kau bagi saya apa yang dah buat setakat ini. Saya akan sesuaikan ngan template team tu. Kau suggest sekali rating yang munasabah (overall rating) utk tiap seorang pemain. Tapi of course terpaksalah kata putus di tangan saya, ketua projek. Amacam?

      Kalau sanggup buat team lain pun okay bagi aku.

       
      • rafney87

        November 6, 2010 at 9:11 AM

        boleh, no problem. tapi pasal rating tu, takut bias sangat lak, saya biarkan je la bro tetapkan, ikut 1st eleven

        tentang team lain tu, nanti saya fikirkan. kalau ada info saya boleh tolong sekali

         
  14. rafney87

    November 10, 2010 at 4:53 PM

    data pasukan NS + flags :
    http://www.filefront.com/17499543/ns team.rar

     
  15. fanatic football

    November 13, 2010 at 9:54 AM

    internal master 11 tu..cmnew nk gne tu broo???

     
    • mslpatcher

      November 15, 2010 at 12:28 AM

      Tak berapa pasti. AKu belum experiment lagi ngan IM11 tu.

       
  16. fanatic football

    November 13, 2010 at 10:02 AM

    cmnew nk install pacth niee….

     
    • mslpatcher

      November 15, 2010 at 12:27 AM

      Unzip je ke dalam folder FIFA 11. Selebihnya ia akan overwrite beberapa fail. Make sure masa unzip tu pastikan kau unzip dengan folder diaktifkan.

       
      • ijin

        November 25, 2010 at 10:38 PM

        mcm manerw nie…xgeti nk bwat…dulu fifa 10 senang jerw nk bwat..pening2..

         
      • nas-T

        December 2, 2010 at 2:36 PM

        dh unzip…tpi takde pun…ape masalahnye nih…tolong bagi tau saye…..plizzz!!!

         
  17. F.Amriey

    November 25, 2010 at 11:32 AM

    mslpatcher..,zafuan dengan zaquan ade tk..?

     
  18. F.Amriey

    November 25, 2010 at 11:48 AM

    number kit zafuan 7 kn…?apasal rahim plak yg 7…?

     
    • mslpatcher

      November 25, 2010 at 11:25 PM

      malaysian NT tu kira barang promosi je, hehehe. Aku ni memang kalau bab nombor jersi memang tak update punya. Maklumlah majalah Bolasepak dah takde dah. Nanti aku release first beta MSLPL4FIFA11 pun aku hentam je nombor semua player. Kalau kena tu kebetulan je. Tapi korang semua boleh tolong updatekan nombor player lepas tu, dan hantar balik kat aku utk release sterusnya. okay kan.

       
  19. chuk9mania

    November 27, 2010 at 1:23 PM

    can you make indonesian league for Fifa11 version?
    i completed indonesian league for Fifa09. if i send you the patch you can make it
    indonesian league for Fifa11. please reply me!

     
  20. rafney87

    December 3, 2010 at 10:18 PM

    mslpatcher, jersi Negeri Sembilan yang kuning dengan merah tu je ke yang ada dalam game nanti?

     
  21. mas

    December 4, 2010 at 10:50 AM

    malaysia super league nak download kat mane bro?

     
  22. LEO

    December 8, 2010 at 3:22 AM

    Hello I am leo from Buenos Aires Argentina I am fan fifa 11 the game is very perfect but there aren’t national team , they always put 40 national teams and you can make some patch with more 200 national teams with your championship and qualifier road to world cup 2014 . next months.

    thanks
    I greet sincerelly
    I hope answer

     
    • mslpatcher

      December 11, 2010 at 7:38 PM

      Sorry Leo, I’m not doing that kind of mega patch.

       
  23. alif

    May 29, 2011 at 1:26 PM

    ga ada liga nya

     
  24. Gamers

    December 13, 2011 at 3:12 PM

    dude,why our malaysia team so low??i mean their average overall should be 68 to 78 n why in this patch the highest around 65????

     
    • mslpatcher

      December 13, 2011 at 11:41 PM

      That’s what it is. Our players as yet to become super players, you know what i mean.

       
  25. Nasrul

    January 27, 2012 at 6:15 PM

    saya baru je download mslpatch tp x reti cam ne nak install…ley tlg ajarkan x??…Please Help Me

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: