RSS

FIFA10 UNTUCK, SEMI-UNTUCK AND RIGHT-CHEST NO MODEL PATCH

18 Dec

I have managed to figure out how to edit the 3D model, m200__.o properly to make it on-par or almost NG like player model. See it for yourself.

Please respect my work by mentioning my name and download only from my blog linkCREDIT to PKBOMB for the New Germany WC2010 Home kit. I intentionaly use his new kit to show my latest 3d model patch

—–

DOWNLOAD LINK

FIFA10 UNTUCKED MODEL with Right-chest No Position by MSLPatcher (also known as Skeptik in soccergaming forums) – [release date : 03/01/2010]

FIFA10 TUCKED MODEL-BODYFIT (TECHFIT-ALIKE) with Right-chest No. Position by MSLPatcher (a.k.a. Skeptik) – SOON.

FIFA10 TUCKED MODEL- NORMAL with Right-chest No. Position by MSLPatcher (a.k.a. Skeptik) – SOON.

OTHER WEB ADMIN/OWNER – DO NOT RE-UPLOAD TO YOUR OWN SERVER. USE THIS POST AS MAIN LINK URL. DO NOT RE-UPLOAD TO OTHER SERVER (ESPECIALLY RAPIDSHARE, MEGAUPLOAD, OR ANY POINT-BASE SERVER WITH RESTRICTION). DOING SO FOOLISHLY MAY ONLY HURT YOUR REPUTATION. MEDIAFIRE ALREADY FREE.

Quickie : Both this models editing are the hardest, yet chunning way of editing m200__.o file. I’m proud of this one. You will see my signature of model editing here. I hope no other patch maker use this model and CLAIM as its own. Because surely I know this is mine due to the way of editing I did for the model.

PREVIOUS FIFA10 MODEL PATCH

FIFA10 Untucked Model with moveable bottom shirt by myself

FIFA10 Semi-untucked Left-side and Right-side Model with moveable bottom shirt by myself

Quickie : I also proud of this model editing. I was the first person able to produce a moveable shirt. There are already a few untuck model made by other model editor before this, but they not able to make it move like in PS3 and XBox360. So with this model I can prove it that it is possible to do bottom-shirt when the player move. Watch the video for proof of my work.It is now been use as a base of other people works. Among others are Stevi G and Bassio’ undershirt model. If you see their model patch untucked and if it move, then it’s based on my first model above.

Above a my first beta untuck model video

Above is the latest video showing the untuck model with Right-chest Number. Also you can see the right-chest no. BODYFIT (techfit-like) model

– other links – Forum thread at soccergaming.com forums

 

Tags: , , , , , , ,

13 responses to “FIFA10 UNTUCK, SEMI-UNTUCK AND RIGHT-CHEST NO MODEL PATCH

  1. mslpatcher

    December 20, 2009 at 11:27 PM

    To download FIFA 10 Kitswitcher that can be use to enable my 3D model user-patch, visit here,

    http://italia.soccergaming.com/modules.php?name=News&file=categories&op=newindex&catid=15

    Its Italian, so when visit the page, translate first to English, by using this link, http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fitalia.soccergaming.com%2Fmodules.php%3Fname%3DNews%26file%3Dcategories%26op%3Dnewindex%26catid%3D15&sl=it&tl=en

    I also think I should redo the untuck design, make it 1-2 inches longer to have proper figure-portion, just like in PS3 version.

     
  2. Mr X

    December 21, 2009 at 5:22 PM

    How to use it..

     
    • mslpatcher

      December 21, 2009 at 9:21 PM

      Kitswitcher 10? it’s programmed by Outsider 87 of FIFAMania. Please read the HELP when running the program. In the meantime, you can use any of the 3d mesh model, including mine (under the name SKEPTIK). You can either click RANDOm or select manually.

      Before that make sure you also click ENABLE to activate the switcher. APPLY and you can play with your new model setting. However it will be use to all game regardless of mode. So you probably might want to experiment.

      If you’re interested on my new upper right chest number position model (which is not in official FIFA10 PC, for unknown reason), it is not release yet. I need a few tweaking on the collar since this model may likely useful for ADIDAS WORLD CUP kit.

       
  3. addy

    December 26, 2009 at 1:32 PM

    bro ko ade x buat patch laen macam patch boot ke, patch adboard or flag ke. .ade x ???

     
  4. mslpatcher

    December 26, 2009 at 4:00 PM

    Flag, jersi, adboard memang aku buat untuk patch aku.
    Memandangkan malaysia league dalam dunia sebenar ni flag banner dia biasa-biasa ja, maka aku dan telah dibatu pejeyz sejak release lepas dah buat FULL-flag untuk semua team ikut kreativiti kami. Yang lain-lain tu, cam kasut ka apa ka, tak perlulah sebab ramai sangat dah buat, terlalu ramai kat soccergaming tu. Aku fokus pada jersi malaysia untuk patch aku, flag untuk patch aku dan apa-apa gui/grafik untuk patch aku yang mesti ada.

    Kalau kan berminat kecimpung buat jersi, aku bagi kau peluang buat untuk S-League yang aku buat tu. Kalau kau berjaya, aku pampang sekali nama kau dalam CREDIT-INFO-v2.PDF. Itupun kalau mencapai tahap yang dikehendakilah. patch malaysia pula, MSLPL4FIFA10, jersi dia biar aku buat sendiri. keluar dari kilang aku sendiri, heheheh

     
  5. addy

    December 27, 2009 at 10:19 AM

    Aku pon x tau nak bwat jersi.. tapi aku tengok jersi yang kau bwat sebiji macam yang betul punya. Kau ade guna software lain ke ?? Tak kan guna photoshop je. FLAG – aku ade la belajar nak buat flags dalam Youtube. Pasal ADBOARD – Aku dah edit Adboard yang dah sedia ada dalam FIFA09. Tapi bila dalam game dyer tunjuk yang lama jugak.

     
  6. mslpatcher

    December 27, 2009 at 2:54 PM

    Bro, aku hanya guna software murah je. Tau tak, guna PSP pun boleh, atau GIMP. Yang penting ialah reference picture. makin jelas aku nampak semua bahagian, makin baguslah kit aku buat. Tengok Perak tu, gila punya kerja, tapi puas hati. Kelantan? hmm, tanpa gambar yang betul-betul tajam, susah sikit tapi dengan bantuan Adib bagi link gambar bagus punya, cantik. Kedah? Aku car gambar kat jeebsion.com. selangor senang sangat cari sebab ramai peminat dua masuk gambar dalam flickr. Lain-lain punya, mak hai, susahnya nak cari gambar. Last-last main hentam jelah. Yang N9 tu, bila buat versi 3 baru aku faham jersi sebenar bentuk dia.

    Ni kira kongsi pengalaman plus tips nak cari gambarlah ni. Nak praktis, mesti tau apa nak cari dulu. Cubalah buat jersi Singapore, cari jersi yang senang-senang dulu, dan selalu ingat PORTION BADAN manusia sebenar dan juga fifa model.

    Cuba ya. Aku adboard tak nak tukar, sebab mestilah promosi barang sendiri, kan. Aku yang bayar iklan tu. hahaha.

    Mungkin juga, kalau ada bakat melukis akan amat membantu.

     
  7. addy

    December 27, 2009 at 5:18 PM

    Susah la bro. Tak retilah aku.

     
  8. danny

    January 17, 2010 at 10:53 AM

    aku xdpt buat la gune Kitswitcher 10. how?

     
    • mslpatcher

      January 22, 2010 at 9:38 PM

      Apa problem danny? model untuck dan semi-untuck dah sedia ada dalam KMS10. nama skeptik tu akulah tu, mslpatcher. Tapi model patch untuck right-chest tu awak kena download dan install guna KMS10. Ikut arahan dalam HELP KMS10. Boleh pasang punya.

       
  9. warren jones II.

    April 26, 2010 at 3:52 AM

    THANKS!!!!

     
    • mslpatcher

      November 2, 2010 at 8:25 PM

      Someone as copy-paste my ORIGINAL POST into it’s own blog without mentioning it is NOT his. Basically he has violated the simple common-sense, ‘RESPECT THE ORIGINAL WRITER/MAKER/EDITOR’. But he is still 14 yrs old (as mentioned in his previous profile).

       

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: