RSS

Malaysia League for FIFA 10 game

10 Dec

[ DOWNLOAD LINK – MEDIAFIRE ]

[ MAIN BLOG – MSLPL4FIFA09.WORDPRESS.COM ]

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

16 responses to “Malaysia League for FIFA 10 game

  1. amirul

    December 17, 2009 at 9:23 PM

    bro, utk fifa manager takde ke?

     
    • mslpatcher

      December 17, 2009 at 10:43 PM

      Tak de bro.

       
  2. adam fifa10

    January 1, 2010 at 4:15 PM

    camne nk install die,bleh snaraikan cara2

     
    • mslpatcher

      January 1, 2010 at 8:13 PM

      bacalah fail PDF aku tu. apahal malas nak baca

       
  3. adam fifa10

    January 5, 2010 at 10:51 PM

    maaflah bro,satu lgi,aku dah pening mncari CM10 tu.camne nk install.please…………………………

     
    • mslpatcher

      January 6, 2010 at 6:46 PM

      Download CM10 rel1 atau release 2. Install cam install software lain gak. Apa yang susah sangat tu.

       
  4. adam fifa10

    January 5, 2010 at 11:01 PM

    aku dh lama dh tnggu MAS PATCH AKU SIAP,tpi dh smpai skarang xsiap lg,aku buntu ptolongan please………..

     
  5. danny

    January 7, 2010 at 12:03 AM

    bro, kenape xleh main manager kalau download patch ni?

     
    • mslpatcher

      January 7, 2010 at 8:38 PM

      Masalah gimana tu bro. Setahu akulah, memang boleh main manager mode. Pilih Malaysia, ada 2 liga kat situ. Pilih mana-mana team, 28 team. kalau main Negeri sembilan atau kedah, awak boleh main fantasi tournament lagi, lawan kelab-kelab eropah setiap musim. Kalau awak install sekali Asean Team patch tu, awak boleh main AFF CLUB CHAMPION lagi. selain tu awk boleh main FA cup dan juga Malaysia Cup.

      Itu yang aku buat. So, kasi tau aku betul-betul problem kat mana. Kalau problem timbul selepas AFF Suzuki Cup, aku dah check, memang ada problem sikit. rupa-rupanya Jersi/kit untuk semua original National team dlm FIFA10 tu TERDOUBLE. Akan diperbaiki dan diupload balik secepat mungkin.

       
  6. danny

    January 8, 2010 at 8:37 PM

    tak dpt main lah bro, click je kat manager mode, dia hang jap. pstu kua.
    itu the worst one, klu ok skit, da msuk manager da ni smpai formation tu, aku nk main da. tgh loading dia hang lepas tu keluar lagi. aduii. pstu aku buang la patch ni. aku buat bnda lain la gune CM10. xkacau lah ape yg kena mengena dgn manager mode, cth mcm add team or letak pic manager or letak sponsor . aku wat bnda lain la. then siap, aku try main manager, leh pulak. xde hal pun.

    bukan manager je xleh. tournament pun xleh

     
    • mslpatcher

      January 9, 2010 at 1:51 PM

      Tak taulah psl pc kau. Dia gini. Bila kita install leagues punya patch, database berubah, tambah players. Cam patch aku tu, MSLPL4FIFA10 je dah melebihi 350 player, tambah lagi freeagent-400+. Team je ada 28. So kalau install M-League je, contohnya, guna CM10, semua SAVEGAME dan profile DAH tak boleh digunakan. Kena delete. Tapi kalau setakat tukar GUI, TUKAR JERSI transfer player original FIFA10, memang no problem sebab kita tak ubahsuai database dengan data baru. Ginilah, kalau awak buat team baru sendiri, tambah player, awak boleh main kan. Apa yg awk dah buat hingga berjaya? guna exprc tu utk fix instal mslpl4fifa10 aku. Selalunya pasal folder fifa10 dlm my documents tu. atau database tak expand, atau sebab zdata_51.big sudah melebih 400 fail di dlm, atau sebab fifa.fat belum update (run fifafat REGENERATOR, atau refresh BIG/BH ada dlm FileM10 atau CM10 pun.
      Tapi yang pasti silap on my part adalah AFFSzki cup. Itu culprit dia. Rupa-rupanya jersi original fifa10 terdouble, tu yg bikin fifa crash. Aku dah halt download untuk aff szk cup patch dan dlm proses pembetulan.

       
  7. danny

    January 17, 2010 at 10:58 AM

    aku dah buang save game, dah buang fifa balik. buang CM 10. pstu aku buat balik sume. dah install xmain lg.
    aku trus letak patch ni la. da siap sume, aku main xleh gak. aduiyai.
    sbb aku pakai window 7 ke ape? -_____-

     
  8. hazim

    January 21, 2010 at 11:21 PM

    lepas install nk letak kat mana..
    pleaseeeee

     
    • mslpatcher

      January 22, 2010 at 9:38 PM

      baca instruction. dalam ZIP file tu kan ke ada pdf file.

       
  9. b2ITY

    October 31, 2010 at 9:47 PM

    bro aku x paham laa.pdf x leh tengok jadi stuck tolong bro.i love malaysia

     
  10. hazwan ishak

    March 14, 2011 at 4:14 PM

    bro.asl x leh download.dia kata this file is set to private..

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: