RSS

Malaysia League for FIFA 11 PC and AFF Suzuki Cup patch are available for download here

11 Dec

Welcome to the official release of MSLPL4FIFA11, the latest series of Malaysia League by MSLPatcher.

Download Malaysia Super League and Premier League for FIFA 11 PC

The forth series of MSLPL4FIFA mod patch by mslpatcher. Click Pix to download

 

LOOKING FOR AFF SUZUKI CUP 2010 patch? It’s included with the patch.

About these ads
 

12 responses to “Malaysia League for FIFA 11 PC and AFF Suzuki Cup patch are available for download here

  1. mior zulfiqar

    April 30, 2011 at 3:00 PM

    takde ape

     
  2. mior zulfiqar

    April 30, 2011 at 3:01 PM

    i want to fifa11 malaysia patch

     
  3. mslpatcher

    May 1, 2011 at 7:29 AM

    You should read the latest post in this blog or go directly to my another blog, http://msl4fifa11.wordpress.com

     
  4. haziq1

    May 15, 2011 at 1:47 AM

    aku rase kene letak video cam ne nk mod fifa 11 ni …
    baru org x tertanye2 … :D

     
    • Kamal Radzi

      July 18, 2011 at 10:34 PM

      hey mat saye nak join jgk tapi cmne,saye pakai ps3 on jailbreak kat mana nak download pacth dia or dah tersedia kat fifa 11 group malaysia

       
      • mslpatcher

        August 20, 2011 at 2:24 PM

        Sori dik, patch ni utk pc je. PS3 punya tak dapat nak buat. Setau aku memang tak de league patch tuk FIFA 11 ps3 dari mana-mana patch maker, tak seperti PES series tuk ps3 melalui optionfile. Tools/softwares tuk edit game khas tuk PS3 memang tak de setakat ni.
        Tapi tak taulah lepas ni (FIFA12 ke), kalau ada tools tuk buat, saya akan turut melakukannya demi bola sepak malaysia.

         
  5. KakiAbangKu

    September 16, 2011 at 5:16 PM

    Kalau apply patch ni career mode takleh main gak ke

     
  6. Hushairy

    September 18, 2011 at 2:19 PM

    wey nk download Malaysia Leagua Fifa11 cam na>>>??

     
  7. wan

    October 23, 2011 at 9:30 PM

    fifa 12 untuk ps3 da kuar..
    leh dptkn x patch tuk ps3 fifa 12 tu…???

     
    • mslpatcher

      October 24, 2011 at 11:32 PM

      Tuk PS3, mesti guna Creation Centre di easportsfootballuk.com. Tapi saya malas nak buat team-team liga super mahupun team dari ASEAN, kerana penggunaan CC secara online membebankan. Malaysia NT memang telah ada untuk FIFA 12. Cari sahaja di Creation Centre.

       
      • sumi

        November 27, 2011 at 12:31 AM

        so untuk ps3 bole ke kita patch malaysian league

         
  8. muhdfaizal

    February 18, 2012 at 10:53 PM

    mcm ne nk download game nie??

     

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: